Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Νέος τραυματισμός για Τζούρισιτς κι εκτός από τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Νέος τραυματισμός για Τζούρισιτς κι εκτός από τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/2/2024 15:30
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο και τέθηκε εκτός δράσης στον Παναθηναϊκό για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χάνοντας πιθανότατα όλους τους αγώνες του Φλεβάρη.

Ο Σέρβος επιτελικός μέσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και θεωρητικά θα αναβάθμιζε το δημιουργικό κομμάτι του «τριφυλλιού». Έως τώρα πάντως όχι μόνο δεν έχει προσφέρει κάτι αξιοσημείωτο στους «πράσινους» αλλά ταλαιπωρείται και συχνά πυκνά από τραυματισμούς, μένοντας εκτός δράσης.

Πριν από ένα μήνα ο Τζούρισιτς είχε υποστεί θλάση στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κι έμεινε εκτός, χάνοντας τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε επιστρέψει αλλά υπέστη νέα θλάση στο γαστροκνήμιο και δεδομένα ο Φατίχ Τερίμ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (11/2, 17.00) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, αλλά και για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (14/2, 19.30).

Από εκεί και πέρα εκτός παρέμεινε και ο Ιωαννίδης ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για ένα εικοσάλεπτο κόντρα στον Ατρόμητο ως αλλαγή και στη συνέχεια υπέστη υποτροπή, χωρίς να γνωρίζει κανείς πότε θα επιστρέψει, αν και θεωρητικά ελπίζει ότι θα μπορέσει να είναι παρών στην Τούμπα.

Φυσικά στα «πιτς» παραμένει και ο Πάλμερ-Μπράουν, καθώς ο Αμερικανός σέντερ μπακ τραυματίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο και παρά το γεγονός ότι μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θεωρητικά θα είχε επιστρέψει, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα είναι εκ νέου διαθέσιμος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.