Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Σκέφτεται ακόμα το χαμένο πέναλτι ο Οζίλ»

Βενγκέρ: «Σκέφτεται ακόμα το χαμένο πέναλτι ο Οζίλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2014 20:15
Το χαμένο πέναλτι του Μεσούτ Οζίλ στον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπάγερν την Τρίτη φαίνεται πως έχει στοιχίσει αρκετά στον Γερμανό ποδοσφαιριστή, καθώς όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο διεθνής άσος είναι ακόμα απογοητευμένος από τη συγκεκριμένη φάση!

Η Μπάγερν κέρδισε με 2-0 την Άρσεναλ στο Λονδίνο και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά εάν ο Μεσούτ Οζίλ ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε στο 9ο λεπτό.

Μάλιστα η συγκεκριμένη φάση δεν έχει βγει ακόμα από το μυαλό του Γερμανού μεσοεπιθετικού όπως αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ:

«Αν είναι καλά; Βεβαίως και όχι καθώς 48 ώρες είναι λίγος χρόνος. Πρέπει να αφήσουμε τον Οζίλ να το ξεπεράσει. Είναι μέρος της δουλειάς του το να ξεπερνάς την απογοήτευση σου και να δώσεις απαντήσεις στο γήπεδο».

Μάλιστα ο Αλσατός τεχνικός έκανε αναφορά στο χαμένο πέναλτι του Ντένις Μπέργκαμπ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 1999 που επέτρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προκριθεί στον τελικό εις βάρος της Άρσεναλ:

«Η περίπτωση του μου θύμισε τον Μπέργκαμπ ο οποίος έχασε το πέναλτι το 99’ και από τότε δεν ήθελε ποτέ να αναλάβει νέα εκτέλεση. Παρόλα αυτά σήμερα έχει άγαλμα προς τιμήν του…».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.