Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δένει» Ρούνεϊ ως το 2019 με ηγεμονικό συμβόλαιο η Μαν. Γιουνάιτεντ!

«Δένει» Ρούνεϊ ως το 2019 με ηγεμονικό συμβόλαιο η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2014 17:50
Ο Γουέιν Ρούνεϊ συμφώνησε να παραμείνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2019 όπως αποκάλυψε σήμερα το BBC, αναφέροντας μάλιστα πως ο Άγγλος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του να ξεπερνούν τις 360.000 ευρώ!

Ηγεμονικό συμβόλαιο προκειμένου να πείσει τον Γουέιν Ρούνεϊ να παραμείνει στο «Όλντ Τράφορντ» πρόσφερε η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση για να επικυρωθεί η συμφωνία!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το BBC, οι «κόκκινοι διάβολοι» πρόσφεραν στον Ρούνεϊ πενταετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές που ξεπερνούν τις 360.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής φέρεται πως έχει ήδη πει το «ναι» στην πρόταση του συλλόγου.

Ο Ρούνεϊ αποκτήθηκε το 2004 από την Έβερτον και θέλει ακόμα 42 γκολ για να καταρρίψει το ρεκόρ του Μπόμπι Τσάρλτον με 249 τέρματα.

Βέβαια πλέον θα έχει πολύ χρόνο για να τα καταφέρει, καθώς υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο ο 28χρονος θα παραμείνει παίκτης της Γιουνάιτεντ μέχρι τη «δύση» της καριέρας του.

Ο διεθνής άσος μετράει 430 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει 208 γκολ, ενώ φέτος έχει σημειώσει 11 τέρματα σε 28 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.