Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Σκότωσαν το παιχνίδι διαιτητής και Ρόμπεν»

Βενγκέρ: «Σκότωσαν το παιχνίδι διαιτητής και Ρόμπεν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2014 13:41
Επίθεση στον διαιτητή για το πέναλτι και την κόκκινη που καταλογίστηκε εις βάρος της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μπάγερν έκανε ο Άρσέν Βενγκέρ ο οποίος κατηγόρησε για «θέατρο» τον Άριεν Ρόμπεν.

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την ήττα της Άρσεναλ με 2-0 από τη Μπάγερν στο Λονδίνο που δίνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στους «κανονιέρηδες» για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως η κόκκινη που έδειξε ο διαιτητής στον Σέζνι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, «σκότωσε» το παιχνίδι, ενώ έκανε επίθεση και στον Άριεν Ρόμπεν, λέγοντας πως βούτηξε για να πάρει το πέναλτι:

«Ο διαιτητής πήρε μια απόφαση που σκότωσε το παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας μας τον άγγιξε, αλλά είπα στον Ρόμπεν ότι έκανε κάτι περισσότεροo…. Έχει αρκετή εμπειρία για να ξέρει πώς να το κάνει. Ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μόνο για έναν» τόνισε ο Βενγκέρ και πρόσθεσε:

«Έπαιρναν ότι καλύτερο μπορούσαν από κάθε επαφή και εμείς δεν το έχουμε συνηθίσει. Δεν το συνηθίζουμε στην Αγγλία. Δινόντουσαν φάουλ που δεν δίνονται στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως θα πρέπει να το αποδεχτούμε»

Το παιχνίδι ήταν υψηλής ποιότητας στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ήταν βαρετό και μονόπλευρό
» πρόσθεσε ο Βενγκέρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.