Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κανονικά το Ντίπρο-Τότεναμ

Κανονικά το Ντίπρο-Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2014 00:45
Πάρα τα σενάρια που ήθελαν τον παιχνίδι της Ντίπρο με την Τότεναμ να αναβάλλεται λόγω των επεισοδίων στην Ουκρανία, η UEFA άφησε να εννοηθεί ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Κίεβο εξαιτίας των βίαιων συγκρούσεων ανάμεσα σε αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και αστυνομικούς, με τραγικό απολογισμό 25 νεκρούς και τουλάχιστον 1000 τραυματίες, δημιούργησαν σενάρια περί αναβολής του αγώνα της Ντίπρο με την Τότεναμ.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανούκοβιτς κήρυξε ως μέρα πένθους την Πέμπτη, ανακοινώνοντας πως δεν θα διεξαχθεί καμία αθλητική και μη δραστηριότητα.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν για την ώρα, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στην φυσική έδρα της Ντίπρο, με την αποστολή της Τότεναμ να βρίσκεται επί ουκρανικού εδάφους, έκανε κανονικά προπόνηση και ο Τιμ Σέργουντ έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου.

Έτσι, η αναμέτρηση θα γίνει –εκτός απροόπτου- κανονικά στην Ουκρανία και δεν θα αλλάξει έδρα όπως ο αγώνας της Ντιναμό Κιέβου με την Βαλένθια που θα διεξαχθεί στην Κύπρο, καθώς το ματς θα γίνει στο Ντνιπροπετρόβσκ που βρίσκεται περίπου 450 χιλιόμετρα μακριά από το Κίεβο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.