Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάκκαρη - Αβανεσιάν 0-2: Το όνειρο διάκρισης τέλειωσε νωρίς και στη Μελβούρνη για τη Μαρία

Σάκκαρη - Αβανεσιάν 0-2: Το όνειρο διάκρισης τέλειωσε νωρίς και στη Μελβούρνη για τη Μαρία

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/1/2024 15:53
Η Μαρία Σάκκαρη αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών στον δεύτερο γύρο του Australian Open και ηττήθηκε εύκολα με 2-0 σετ (4-6, 4-6) από την Ελίνα Αβανεσιάν, αποχαιρετώντας πρόωρα το πρώτο Γκραν Σλαμ του 2024.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ναι μεν κατάφερε να βάλει τέλος στην «κατάρα» που την ήθελε να μένει εκτός συνέχειας στον πρώτο γύρο των major τουρνουά, ωστόσο δεν πέτυχε κάτι σημαντικό όπως θα επιθυμούσε και δεν έφτασε σε κάποια διάκριση.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τη Μαρία η οποία μόλις στο πρώτο γκέιμ δέχτηκε «μπρέικ» κι έμεινε πίσω νωρίς-νωρίς με 2-0, όμως έβγαλε αντίδραση και στο έκτο γκέιμ του εναρκτήριου σετ πήρε πίσω το «σπάσιμο» και ισοφάρισε 3-3.

Παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να «χτίσει» στο μομέντουμ κι αμέσως μετά η 21χρονη αντίπαλός της έκανε νέο «μπρέικ» και στη συνέχεια οι δύο τενίστριες υπερασπίστηκαν τα σερβίς τους μέχρι το φινάλε του σετ, με την Αβανεσιάν να παίρνει το προβάδισμα με 1-0 χάρη στην επικράτηση με 6-4.

Πλέον η 28χρονη Ελληνίδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο και καλούταν να βγάλει μία αντίδραση για να μην μείνει εκτός συνέχειας.

Και το δεύτερο σετ άρχισε ακριβώς όπως και το πρώτο, με την Αβανεσιάν να κάνει «μπρέικ», ωστόσο η Σάκκαρη απάντησε άμεσα με δικό της «σπάσιμο» για το 1-1.

Στο τρίτο γκέιμ όμως η Ρωσίδα έκανε «μπρέικ» για να πάρει προβάδισμα 2-1. Το άγχος και η έλλειψη καθαρού μυαλού ήταν πλέον φανερά στο παιχνίδι της Μαρίας η οποία δεν μπορούσε να αποδώσει στο κορτ με βάση τις πραγματικές της δυνατότητες.

Κάπως έτσι «λύγισε» στο δεύτερο σετ με 4-6, δίχως να υπάρξει άλλο «μπρέικ κι αποκλείστηκε πολύ νωρίς στο Australian Open, σε μία διοργάνωση στην οποία δεν έχει φτάσει ποτέ πιο μακριά από τον τέταρτο γύρο, κάτι που είχε καταφέρει το 2020 και το 2022.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.