Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποστέκογλου: «Το 99% των οπαδών της Τότεναμ θέλει να χάσουμε από την Σίτι, δεν είναι αυτό το παιχνίδι που αγαπώ…»

Ποστέκογλου: «Το 99% των οπαδών της Τότεναμ θέλει να χάσουμε από την Σίτι, δεν είναι αυτό το παιχνίδι που αγαπώ…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2024 20:01
Ο Άγγελος Ποστέκογλου σχολίασε καυστικά τα σχόλια των οπαδών της Τότεναμ στα social media που ζητούν από την ομάδα τους να χάσει το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης (14/5) προκειμένου να μην πάρει το πρωτάθλημα η μισητή αντίπαλος της, Άρσεναλ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι να κονταροχτυπιούνται μέχρι τέλους για τον τίτλο. Το χθεσινό «διπλό» των «κανονιέρηδων» στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0) τους έφερε στο +1 από την Μάντσεστερ Σίτι μ’ ένα παιχνίδι περισσότερο και η ομάδα του Γκουαρδιόλα χρειάζεται να πάρει «διπλό» το βράδυ της Τρίτης (14/5) στην έδρα της Τότεναμ για να πάει ως πρωτοπόρα την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας με την Γουέστ Χαμ.

Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί της Τότεναμ στα social media που δεν εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο η ομάδα τους να ηττηθεί από την Σίτι στο αυριανό παιχνίδι ώστε η μισητή αντίπαλος Άρσεναλ να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο στη μάχη του τίτλου. Το συγκεκριμένο γεγονός κλήθηκε να σχολιάσει ο τεχνικός των «σπιρουνιών», Άγγελος Ποστέκογλου:

«Αν πας στα social media, το 99% των οπαδών της Τότεναμ θέλουν να χάσει από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά σε παρακαλώ μη μου πεις ότι αυτός είναι ο κόσμος σου. Αν είναι, χρειάζεσαι συμβουλευτική καθοδήγηση. Καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, αλλά ποτέ δεν θα καταλάβω ότι κάποιος θέλει να χάσει η δική του ομάδα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον αθλητισμό και το παιχνίδι που αγαπώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.