Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νάβας: «Μπορούμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»

Νάβας: «Μπορούμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2014 15:37
Πεπεισμένος πως η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορέσει να κερδίσει την Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Χεσούς Νάβας ο οποίος τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι πλέον αχτύπητοι και έχουν αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι τους.

Μετά την εξαιρετική της πορεία εντός των συνόρων τη φετινή σεζόν, η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει την υπέρβαση και στην Ευρώπη, ωστόσο για να το πετύχει θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο που λέγεται Μπαρτσελόνα.

Παρόλα αυτά, ο Χεσούς Νάβας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι «πολίτες» θα βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο, η οποία, όπως τόνισε ο Ισπανός άσος, έχει αρκετές αδυναμίες και δεν θυμίζει τόσο την ομάδα που θαύμασε η Ευρώπη πριν λίγα χρόνια:

«Η Μπαρτσελόνα δεν παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε πριν τρία-τέσσερα χρόνια. Οι κύκλοι στο ποδόσφαιρο δεν διαρκούν για πάντα. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού κάθε χρόνο. Οι αντίπαλοι μελετούν τον τρόπο που αγωνίζεσαι και βρίσκουν την τακτική για να σε σταματήσουν» δήλωσε αρχικά ο Νάβας και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής μας (σ.σ Πελεγκρίνι) τους γνωρίζει πολύ καλά και πιστεύω πως θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για μας. Θα μάθουν πως είμαστε μια πολύ δύσκολη ομάδα για να κερδίσουν. Παίζουμε εξαιρετικά, δημιουργούμε ευκαιρίες και σκοράρουμε πολλά γκολ. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα στο Μάντσεστερ, όμως τα πάντα θα κριθούν στη Βαρκελώνη.

Ακόμα και οι καλύτερες ομάδες έχουν τις αδυναμίες τους και η Μπαρτσελόνα έχει πρόβλημα στις στημένες φάσεις αλλά και στο να αντιμετωπίζει τις αντεπιθέσεις όταν χάνει την μπάλα στην επίθεση
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.