Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Παλεύει για Παλομίνο και Κάρμο

Ολυμπιακός: Παλεύει για Παλομίνο και Κάρμο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/1/2024 16:43
Οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για την απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συνεχίζονται.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο ότι θέλουν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνάς τους, με τις λύσεις να είναι περιορισμένες, καθώς ως γνωστόν ο Τζάκσον Πορόζο δεν υπολογίζεται από τον Κάρλος Καρβαλιάλ και θα επιστρέψει στην Τρουά.

Κάπως έτσι οι μοναδικοί διαθέσιμοι σέντερ μπακ είναι οι Ρέτσος, Ντόη και Μπιανκόν και γι' αυτό υπάρχει η διάθεση να αποκτηθεί μίνιμουμ ακόμα ένας.

Η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες είναι αυτή του Χοσέ Λουίς Παλομίνο, με τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό να μην υπολογίζεται στην Αταλάντα και να είναι στη λίστα των παικτών υπό παραχώρηση.

Μοναδική αντίπαλος του Ολυμπιακού στη «μάχη» της απόκτησής του είναι η Σαλερνιτάνα και οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι οικονομικά ο παίκτης έχει ικανοποιηθεί τόσο από την ελληνική ομάδα όσο κι από εκείνη από την πόλη Σαλέρνο και μένει να φανεί ποια θα επιλέξει.

Την ίδια στιγμή έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο. Πρόκειται για έναν 24χρονο σέντερ μπακ ο οποίος μετακόμισε στους «δράκους» από την Μπράγκα και είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της Λίβερπουλ.

Ήδη πριν μερικές ημέρες έγινε μία κρούση ανεπιτυχής, με τον κόουτς Κονσεϊσάο να δηλώνει δημόσια ότι τον ενημέρωσε ο πρόεδρος των «δράκων» Πίντο Ντα Κόστα ότι δεν έγινε δεκτή μία πρόταση για τον Πορτογάλο στόπερ.

Από εκεί και πέρα πάντοτε στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Γκάμπριελ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε, ενώ φαντάζει πολύ δύσκολο να προχωρήσει η υπόθεση του Βαλεντίνι της Μπόκα Τζούνιορς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.