Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σπουδαία νίκη για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Σπουδαία νίκη για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2014 22:03
Με γκολ των Καρέλη (26’) και Ατζαγκούν (59’), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και πέρασε ξανά στην τέταρτη θέση, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά του από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Ντεμπούτο ο Πέτριτς.

Σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κέρδισε με 2-0 τον Πανθρακικό, πέρασε στην 4η θέση με 46 βαθμούς και μείωσε στους 3 και στους 5 τη διαφορά του από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Πολύ καλό παιχνίδι στο ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να είχαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Καρέλη να είχε δοκάρι από πλευράς Παναθηναϊκού και τους Ιγκόρ και Καθάριο να χάνουν καλές στιγμές για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο στο 26’ ο Καρέλης με δυνατό σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ υπέρ των «πρασίνων», οι οποίοι έλεγξαν στη συνέχεια το ρυθμό και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 59’, με τον Ατζαγκούν να εκμεταλλεύεται το «δώρο» του Σέρεμετ και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Πανθρακικός προσπάθησε να απαντήσει χωρίς να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη που τον φέρνει πιο κοντά σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Στα αξιοσημείωτα είναι το ντεμπούτο του Πέτριτς με τη φανέλα των «πρασίνων», με τον Κροάτη άσο να περνάει στο 74’ στην αναμέτρηση αντί του Καρέλη.

Οι συνθέσεις:


Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου (82' Χασομέρης), Καθάριος (63' Μολίνα), Έμποου, Μπεν Σαμπάτ, Ρομέου, Τζάνης (90' Μαμούτ), Ντιόγκο.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Σίλντεφελντ, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (84' Δώνης), Ατζαγκούν (87' Ντίνας), Καρέλης (74' Πέτριτς).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.