Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα τέλη Γενάρη επιστρέφει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Στα τέλη Γενάρη επιστρέφει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2024 19:34
Ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λάιντερς αποκάλυψε πως ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στο τέλος του μήνα. Το ίδιο ισχύει για τον Άντι Ρόμπερτσον, νοκ-άουτ για τρες εβδομάδες τέθηκε ο Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Στα τέλη Γενάρη αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας όπως αποκάλυψε ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λάιντερς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ημιτελικού του Λιγκ Καπ με την Φούλαμ.

Όπως τόνισε, η αποθεραπεία του Έλληνα μπακ πηγαίνει πολύ καλά γρήγορα και εκτός απροόπτου θα προπονείται με την ομάδα στα τέλη του μήνα. Αυτό σημαίνει πως ο διεθνής άσος θα είναι διαθέσιμος για τα πλει-οφ της Εθνικής Ελλάδας τον Μάρτιο για την πρόκριση στα τελικά του Euro.

Υπενθυμίζται ότι ο Τσιμίκας υπέστη κάταγμα στην κλείδα στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» τον Δεκέμβριο και υπήρχαν φόβοι ότι δεν θα προλάβαινε τα πλει-οφ της Εθνικής ομάδας.

Στα τέλη του μήνα θα επιστρέψει στις προπονήσεις και ο έτερος αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον ωστόσο τα άσχημα νέα αφορούν τον δεξιό μπακ Αλεξάντερ-Άρνολντ ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο και θα λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.