Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιμίκας: Σοβαροί φόβοι για κάταγμα κλείδας, κίνδυνος να χάσει τα πλει-οφ της Ελλάδας

Τσιμίκας: Σοβαροί φόβοι για κάταγμα κλείδας, κίνδυνος να χάσει τα πλει-οφ της Ελλάδας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2023 00:16
Ο Κώστας Τσιμίκας υπέστη κατά πάσα πιθανότητα κάταγμα στην κλείδα στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» και αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε πολύ δύσκολα θα προλάβει τα πλει-οφ της Εθνικής τον Μάρτιο για την πρόκριση στα τελικά του Euro.

Άσχημα είναι τα πρώτα νέα σχετικά με τον τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα στο ντέρμπι κορυφής της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ». Στο 33ο λεπτό του αγώνα ο Μπουκάγιο Σάκα στην προσπάθεια του να κλέψει την μπάλα έσπρωξε τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ, ο οποίος έπεσε άσχημα με τον ώμο στο χορτάρι και στη συνέχεια μάλιστα συγκρούστηκε με τον Γιούργκεν Κλοπ που βρισκόταν σ’ εκείνο το σημείο.

Από την πτώση, ο Τσιμίκας χτύπησε στο δεξί ώμο και οι πρώτες πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν για κάταγμα κλείδας. Αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε ο διεθνής μπακ θα μείνει για αρκετό καιρό στα πιτς και μοιάζει πολύ δύσκολο να προλάβει τα πλει-οφ της Εθνικής Ελλάδας τον Μάρτιο για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Τα μαντάτα είναι πολύ άσχημα και για την Λίβερπουλ, η οποία έχει ήδη στερηθεί τον βασικό της αριστερό μπακ Άντριου Ρόμπερτσον λόγω τραυματισμού και θα επιστρέψει πιθανότατα στα μέσα Γενάρη.

Όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το ματς στο Sky Sports: «Η κλείδα του είναι σίγουρα σπασμένη και θα μείνει εκτός για πολύ καιρό. Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου για να ήταν ξανά διαθέσιμος».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.