Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισαν» οι… μεταγραφές

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισαν» οι… μεταγραφές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2014 21:31
Με τους νεοαποκτηθέντες Βαλντέζ (68’), Πέρεζ (70’) και Μαρκάνο (78’) να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Πλατανιά στο Καραϊσκάκη και ξέφυγε προσωρινά με 20 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Άνοιξε το σκορ ο Ολαϊτάν (28’), ισοφάρισε προσωρινά ο Τόρες (37’).

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-2 τον Πλατανιά και έφτασε τις 13 νίκες του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

Πρωταγωνιστές των «ερυθρόλευκων» ήταν οι νεοαποκτηθέντες Βαλντέζ, Πέρεζ και Μαρκάνο οι οποίοι πέτυχαν τα τρία γκολ των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα τους.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 28’ μετά από κλέψιμο του Μανιάτη στον άξονα, ο Ολαϊτάν έγινε αποδέκτης της μπάλας και άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πλατανιάς δεν πτοήθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον 37’ χάρη σε κεφαλιά του Τόρες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων μετά από κόρνερ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη, ο Μίτσελ έριξε στο παιχνίδι τον Βαλντέζ και ο Παραγουανός τον δικαίωσε, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα στο 68’ έπειτα από συνδυασμό των Ιμπαγάσα και Σαβιόλα.

Δύο λεπτά μετά οι δύο Αργεντινοί συνεργάστηκαν ξανά και ο Πέρεζ με κεφαλιά έγραψε το 3-1 στο 70’. Ο Πλατανιάς κατάφερε να μειώσει με ωραίο σουτ του Βλαχοδήμου στο 72’, ωστόσο ο Μαρκάνο μετά από σέντρα του Πέρεζ, διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 4-2.

Μάλιστα, ένα λεπτό νωρίτερα ο Σαβιόλα είχε σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Γιωργαλλίδη μετά από προσπάθεια του Πέρεζ.

Έτσι ο Ολυμπιακός πήρε την 13η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του στην Σούπερ Λιγκ και ξέφυγε –προσωρινά- με 20 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Αντίθετα ο Πλατανιάς έμεινε στους 22 βαθμούς και βρίσκεται στην 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.