Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Απέκλεισε την Τσέλσι η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Απέκλεισε την Τσέλσι η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2014 21:14
Εκδίκηση για την προ λίγων ημερών ήττα της στο πρωτάθλημα πήρε κόντρα στην Τσέλσι η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι κέρδισε άνετα με 2-0 τους «μπλε» στο «Έτιχαντ» και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την ομάδα του Μουρίνιο.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα από την Τσέλσι, καθώς δεν απειλήθηκε καθόλου (!) και πήρε άνετη νίκη με 2-0 χάρη στα τέρματα των Γιόβετιτς (16’) και Νασρί (67’), με τον δεύτερο να σκοράρει μετά την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα, οι «πολίτες» είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν και τρίτο γκολ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι φάνηκε πως αντιμετώπιζαν σαν αγγαρεία την αναμέτρηση καθώς δεν έδειξαν καθόλου διάθεση στο παιχνίδι τους, ακόμα και όταν έμειναν πίσω στο σκορ στο 16ο λεπτό.

Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8», αποκλείοντας παράλληλα τους «μπλε» από τον θεσμό.

Στο άλλο παιχνίδι, η κάτοχος του τίτλου Γουίγκαν, πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στην έδρα της Κάρντιφ με τρομερό γκολ του Γουότσον και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.