Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: «Ζέσταμα» ενόψει Λεβερκούζεν για Παρί

Σαμπιονά: «Ζέσταμα» ενόψει Λεβερκούζεν για Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2014 00:20
Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολία, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-0 της Βαλενσιέν στο «Παρκ Ντε Πρένς» και επέστρεψε στις νίκες στο Σαμπιονά, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τη Λεβερκούζεν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στην Βαλενσιέν η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία «καθάρισε» σχετικά νωρίς την υπόθεση νίκη (3-0) κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με τη Λεβερκούζεν την Τρίτη στη Γερμανία.

Οι «πρωτευουσιάνοι» άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Λαβέτσι ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον θείο του που εκτελέστηκε στην Αργεντινή για απόπειρα ληστείας!

Το 2-0 «έγραψε» στο 50’, μετά από ασίστ του Καμπάιγ, ο Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση πέτυχε ακόμα ένα γκολ (έφτασε τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα).

Μάλιστα δύο λεπτά μετά προκάλεσε και το αυτογκόλ του Γκάρι Κάχελματσερ για το τελικό 3-0 και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Λοράν Μπλαν για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Έτσι, η Παρί επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τη Μονακό και ξέφυγε προσωρινά με +8 από την αντίπαλο της στην κορυφή του Σαμπιονά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.