Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρβαλιάλ: «Θέλω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, φαίνεται ήδη έτοιμος ο Ναβάρο»

Καρβαλιάλ: «Θέλω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, φαίνεται ήδη έτοιμος ο Ναβάρο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/1/2024 21:40
Ο Κάρλος Καραβαλιάλ αφού ευχήθηκε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό το 2024, αναφέρθηκε για το ματς με την Λαμία, τις μεταγραφές και το αν κάποιος εκ των Ναβάρο ή Μαρτίνς θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στους Φθιωτούς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στην κάμερα της Cosmote TV:

Η ευχή του για το 2024:

«Θέλω ακόμα ένα πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό».

Για το ματς με την Λαμία:

«Είναι λίγο περίεργο γιατί ποτέ δεν παίζουμε εντός έδρας. Είναι το τρίτο μου παιχνίδι και όλα είναι μακριά από το γήπεδο μας. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, έχουμε δουλέψει καλά και έχουμε προετοιμαστεί για να πάμε να παίξουμε στη Λαμία. Πιστεύω πως όσο βρίσκομαι εδώ η εικόνα μας είναι καλύτερη σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και στο τελευταίο που δεν είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, η εικόνα μας ήταν καλύτερη συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι. Συνεχώς προοδεύουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πιστεύω πως η ομάδα θα φαίνεται ολοένα και καλύτερη. Με όλο το σεβασμό προς τη Λαμία πάμε εκεί για να κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το τι περιμένει να δώσει στην ομάδα ο Φραν Ναβάρο:

«Ο Φραν Ναβάρο είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και είμαι σίγουρος πως στην Ελλάδα θα τα πάει εξαιρετικά λόγω των χαρακτηριστικών που διαθέτει. Είναι πάρα πολύ γρήγορος και πάρα πολύ ολοκληρωμένος. Θα δείτε πως η δουλειά που κάνει μέσα στην περιοχή είναι πάρα πολύ ολοκληρωμένη και είμαι βέβαιος πως εδώ θα κάνει σπουδαία πράγματα».

Για το αν θα δούμε τον Ισπανό επιθετικό στη Λαμία:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται χρόνο προσαρμογής είτε στην ομάδα, είτε στην χώρα, είτε στο στυλ παιχνιδιού. Όλοι χρειάζονται λίγο χρόνο να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Άλλοι χρειάζονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο χρόνο, ωστόσο πιστεύω πως ο Φραν Ναβάρο θα είναι από αυτούς που θα προσαρμοστεί πάρα πολύ γρήγορα. Φαίνεται πως είναι ήδη έτοιμος και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή».

Για το αν περιμένει κάποιο «δώρο» ακόμα:

«Αυτό που πάντα προσπαθούμε να κάνουμε είναι πάντα να βελτιώνουμε την ομάδα. Θέλουμε πάντα η ομάδα να είναι έτοιμη για κάθε περίσταση. Στην περίπτωση του Ναβάρο ήρθε για να κάνει την επίθεση της ομάδας πιο ολοκληρωμένη μιας και απουσιάζουν ο Ελ Καμπί και ο Ελ Αραμπί. Θέλαμε αυτόν τον παίκτη για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το ρόστερ που έχουμε και αν μπορούμε να το διατηρήσουμε τόσο καλό και να το κάνουμε και ακόμα καλύτερο αυτή είναι η επιθυμία μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.