Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία: Εκτός με Ολυμπιακό ο Καρλίτος, επίσημο σχόλιο της ΠΑΕ για τα σενάρια αποχώρησης

Λαμία: Εκτός με Ολυμπιακό ο Καρλίτος, επίσημο σχόλιο της ΠΑΕ για τα σενάρια αποχώρησης

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/1/2024 21:34
Χωρίς τον αστέρα της Καρλίτος λόγω μικροενοχλήσεων θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό η Λαμία. Μάλιστα οι Φθιωτοί σχολίασαν και τα σενάρια περί αποχώρησης του Ισπανού, λέγοντας πως στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει έρθει καμία πρόταση.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για το πρώτο της παιχνίδι στο 2024 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σ’ αυτό ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει στον αστέρα του, Καρλίτος καθώς ο Ισπανός επιθετικός ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις και τέθηκε εκτός αποστολής.

Μάλιστα η ΠΑΕ Λαμία σχολίασε τα δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες από Κύπρο και Κατάρ να ενδιαφέρονται για τον έμπειρο φορ, υποστηρίζοντας πως δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση: «Ο Καρλίτος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Όσο αφορά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Carlitos, η ΠΑΕ Λαμία δηλώνει ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου καμία επίσημη πρόταση, που να αφορά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή».

Όσον αφορά τους υπόλοιπους απόντες, ο Βόκολος δεν θα υπολογίζει στον Κυριάκο Παπαδόπουλο που είναι τιμωρημένος αλλά και στους Λέικ, Τσιλιανίδη, Σαραμαντά, Λόνγκο και Σαντάνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεί, Πάβλοβετς, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονικός, Τσούκαλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.