Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ούτε σε ταινία: Ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Αρμπρόουθ έπαιξε επιθετικός και σκόραρε από τα 25 μέτρα! (video)

Ούτε σε ταινία: Ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Αρμπρόουθ έπαιξε επιθετικός και σκόραρε από τα 25 μέτρα! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2023 20:09
Απίστευτα πράγματα στην Β’ Σκωτίας, με τον προπονητή της Αρμπρόουθ να περνάει ως αλλαγή τον αναπληρωματικό γκολκίπερ, Αλασντάιρ Άνταμς σε ρόλο επιθετικού και αυτός να σκοράρει ένα απίθανο τέρμα από τα 25 μέτρα που άλλαξε τη ροή του ματς και επέτρεψε στην ομάδα να πάρει το βαθμό (2-2) στο εκτός με την πρωτοπόρο Ρέιθ Ρόβερς!

Σενάριο που δε το βλέπεις ούτε σε ταινία εκτυλίχθηκε στο παιχνίδι της Ρέιθ Ρόβερς με την Αρμπρόουθ για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

Η γηπεδούχος και πρωτοπόρος της κατηγορίας, Ρέιθ Ρόβερς προηγούνταν με 2-0 στο 61’, ωστόσο ο προπονητής της προτελευταίας Αρμπρόουθ έβγαλε λαγό από το καπέλο του, έστω και αναγκαστικά, αφού δεν είχε άλλο παίκτη διαθέσιμο λόγω τραυματισμών. Συγκεκριμένα πέρασε στο ματς τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Αλασντάιρ Άνταμς, όχι όμως για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ αλλά για την επίθεση! Ο τελευταίος τον δικαίωσε απόλυτα για την επιλογή του, αφού μείωσε σε 2-1 στο 76’ με απίστευτο σουτ από τα 25 μέτρα!

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, που πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισαν σε 2-2 με πέναλτι και πήραν ένα υπεροπολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.