Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ναβάρο

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ναβάρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2023 19:46
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) ο Φραν Ναβάρο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Φραν Ναβάρο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός επιθετικός αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) και τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 25χρονος θα αποκτηθεί με εξάμηνο δανεισμό από την Πόρτο αντί 250 χιλ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία τοποθετήθηκε οψιόν αγοράς ύψους 7,5 εκατ. ευρώ και 10% ποσοστό μεταπώλησης στους «δράκους».

Ο Ναβάρο αποκτήθηκε από την Πόρτο το περασμένο καλοκαίρι, δαπανώντας 7 εκατ. ευρώ, ωστόσο τη φετινή σεζόν μετράει μόλις 10 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας ένα γκολ.

Την περσινή χρονιά ο Ισπανός φορ κατέγραψε 17 γκολ σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε ενώ πέτυχε άλλα δύο γκολ σε τρία παιχνίδια στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.