Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο πρόεδρος της Ιστανμπούλσπορ απέσυρε την ομάδα από τον αγώνα λόγω διαιτησίας (video)

Ο πρόεδρος της Ιστανμπούλσπορ απέσυρε την ομάδα από τον αγώνα λόγω διαιτησίας (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/12/2023 21:30
Ο πρόεδρος της Ινστανμπουλσπόρ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε εντολή στην ομάδα να πάει στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τραμπζονσπόρ με αφορμή μια διαιτητική απόφαση.

Τα ευτράπελα συνεχίζονται στο τουρκικό ποδόσφαιρο. Μια εβδομάδα μετά την επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκουτσού σε διαιτητή, κάτι που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος, σημειώθηκε ακόμα μια παρέμβαση παράγοντα σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο πρόεδρος της Ινστανμπουλσπόρ, Φαΐτσκ Σαριαλίογλου ο οποίος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και απέσυρε την ομάδα του από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τραμπζονσπόρ σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα η γηπεδούχος ομάδα διαμαρτυρήθηκε για την φάση του 67ο λεπτού όπου δεν της δόθηκε πέναλτι με το σκορ στο 1-1 και στην εξέλιξη της φάσης η Τραμπζονσπόρ σκόραρε για το 1-2. Το παιχνίδι συνεχίστηκε έως το 74ο λεπτό όπου ο Σαριαλίογλου κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε εντολή στην ομάδα να πάει στα αποδυτήρια.

Αξιοσημείωτο ότι ορισμένοι παίκτες της ομάδας ήταν αντίθετοι στην απόφαση όπως ο Σιμόν Ντελί, ο οποίος έπεσε στα γόνατα και παρακάλεσε τον πρόεδρο να αλλάξει την απόφαση του, δίχως αποτέλεσμα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η ομάδα θα χάσει το ματς στα χαρτιά και θα της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τη βαθμολογία.


Η φάση που η Ιστανμπουλσπόρ ζήτησε πέναλτι:


Η στιγμή που ο Ντελί έπεσε στα πόδια του προέδρου:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.