Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Κουρτουά δεν θα παίξει στο Euro 2024

Ο Κουρτουά δεν θα παίξει στο Euro 2024

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/12/2023 18:54
Χωρίς τον Τιμπό Κουρτουά θα προσπαθήσει να διακριθεί το Βέλγιο στο Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκαθαρίζει από τώρα ότι δεν θα είναι διαθέσιμος.

Πριν από λίγο καιρό ο έμπειρος γκολκίπερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο όλα έδειχναν ότι θα έκανε ό,τι μπορούσε για να ενισχύσει τους «κόκκινους διάβολους» στο Euro 2024, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του ίδιου του Βέλγου πορτιέρε για το θέμα:

«Δεν θα πάω στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού. Πρέπει να ανακάμψω εκατό τοις εκατό και είναι καλύτερα να μην ορίσω ημερομηνία ανάκαμψης ή στόχους. Αν όλα πάνε καλά, θα μπορούσα να παίξω τον Μάιο, αλλά είναι λίγος χρόνος για να αντιμετωπίσω ένα μεγάλο τουρνουά με την εθνική ομάδα.

Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να προσφέρω αμέσως αυτήν την αλήθεια στην εθνική ομάδα. Θα είμαι ένα επιπλέον στήριγμα τον Ιούνιο. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Ξέρετε, στη Μαδρίτη νιώθω ότι λαμβάνω τον σεβασμό όλων στον σύλλογο. Δεν το βιώνω αυτό με το Βέλγιο. Εκείνη την εβδομάδα τον Μάρτιο, έκανα κάποια εξερεύνηση για να δω τι συνέβαινε. Το Σάββατο του αγώνα με την Αυστρία, λίγες ώρες πριν την έναρξη, ο Τεντέσκο κάλεσε τον Λουκάκου και εμένα. Όταν είπε ότι ο Ρομέλου ήταν αρχηγός απέναντι στην Αυστρία και εγώ ήμουν αρχηγός απέναντι στην Εσθονία την Τρίτη, κάτι έσπασε μέσα μου. Δεν δούλευε πια. Το γεγονός ότι δεν ένιωθα πλέον την εκτίμηση της ομοσπονδίας ή του προπονητή έκανε κάτι να εκραγεί μέσα μου».


Υπενθυμίζεται ότι το Βέλγιο έχει κληρωθεί στον πέμπτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Σλοβακία, τη Ρουμανία και μία ομάδα που θα προκριθεί από τα πλέι οφ του Μαρτίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.