Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η UEFA ενημέρωσε Μακάμπι Χάιφα, Μπάτσκα Τόπολα και Ελσίνκι για το ενδεχόμενο να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών στην Ελλάδα

Η UEFA ενημέρωσε Μακάμπι Χάιφα, Μπάτσκα Τόπολα και Ελσίνκι για το ενδεχόμενο να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών στην Ελλάδα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/12/2023 16:40
Με επιστολή της η UEFA ενημέρωσε τις προσεχείς αντιπάλους των ελληνικών ομάδων, που αγωνίζονται στη χώρα μας την προσεχή Πέμπτη (14/12), για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών.

Τα όσα θλιβερά συνέβησαν στου Ρέντη την Πέμπτη (7/12) με αστυνομικό να τραυματίζεται πολύ σοβαρά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας, στο περιθώριο της αναμέτρησης Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανδρών, έχουν «πυροδοτήσει» μία σειρά από εξελίξεις, με τελευταίο κομμάτι του παζλ τη σύλληψη 18χρονου που ομολόγησε πως ήταν ο δράστης της επίθεσης.

Η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει αύριο (11/12) τις αποφάσεις της αναφορικά με τα νέα μέτρα για την οπαδική βία, με ένα πιθανό εξ αυτών να είναι το «λουκέτο» είτε στα πρωταθλήματα γενικώς, είτε στις κερκίδες των γηπέδων, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο να χαρακτηρίζει ντροπή μία τέτοια εξέλιξη.

Με βάση αυτό το ενδεχόμενο η UEFA προχώρησε σε ενημέρωση των Μπάτσκα Τόπολα, Μακάμπι Χάιφα και Ελσίνκι που την Πέμπτη (14/12) αντιμετωπίζουν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα για το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ, πως είναι πιθανό τα ματς να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η σχετική επιστολή αναφέρει: «Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.