Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τη Δευτέρα (11/12) οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για την οπαδική βία - Τρία τα σενάρια που εξετάζονται

Τη Δευτέρα (11/12) οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για την οπαδική βία - Τρία τα σενάρια που εξετάζονται

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/12/2023 13:28
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη για το ζήτημα της οπαδικής βίας, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και αναμένονται ανακοινώσεις.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.

Οπως αναφέρουν πηγές από την κυβέρνηση, ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, ενώ οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις όλων των πρωταθλημάτων για αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν κανονικά.

Τα σενάρια που εξετάζονται για αντιμετώπιση του φαινομένου είναι τρία. Αρχικά η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί το ζητάνε καθώς κινδυνεύει η ζωή τους. Σε αυτή την περίπτωση η ασφάλεια των αθλητικών διοργανώσεων θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.

Μία δεύτερη πιθανότητα είναι η διακοπή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, που θα φέρει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις, αλλά δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται.

Τρίτο και τελευταίο, που έχει βέβαια προταθεί ξανά και ακούγεται όλο και περισσότερο, είναι το οριστικό λουκέτο σε οργανωμένους συνδέσμους οπαδών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.