Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρβαλιάλ: «Χρειάζονται αλλαγές... χθες και χρονος, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Καρβαλιάλ: «Χρειάζονται αλλαγές... χθες και χρονος, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/12/2023 16:54
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις ήταν απόλυτα ειλικρινής για τον... ανηφορικό δρόμο που έχει μπροστά της η ομάδας.

Ο Ισπανός αφού παρουσιάστηκε από τους «ερυθρόλευκους» δήλωσε αρχικά: «Καλησπέρα (ελληνικά). Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι στον Ολυμπιακό και επέστρεψα στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου ξέρουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού που είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Το γεγονός ότι μετά από μία βαριά ήττα στην Ευρώπη, 6 χιλιάδες οπαδοί πήγαν Βόλο για τον Ολυμπιακό, δείχνει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να αγωνιστούμε με τον πιο δυνατό τρόπο σε όλες τις διοργανώσεις. Όλα είναι ανοιχτά και πιθανά να συμβούν από το επόμενο ματς. Εύχομαι ο κόσμος μας να είναι δίπλα μας σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε τη Θύρα 7 και τον κόσμο μας δίπλα μας γιατί μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να τους πραγματοποιήσουμε τα όνειρα και μόνο όλοι μαζί θα το πετύχουμε».

Για το πέρασμα του από την Ελλάδα και για τον Αστέρα Τρίπολης: «Το πέρασμα μου από την Ελλάδα ήταν σύντομο και δεν πρόλαβα να προσαρμοστώ. Είχα πάντα τη διάθεση να επιστρέψω στην Ελλάδα και να γνωρίσω τη χώρα. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχω πάει σε ομάδες που είχαν μεγάλη πίεση όπως η Μπράγκα, η Μπεσίκτας, όπου οι οπαδοί απαιτούν τις νίκες και ξέρω πως είναι να είσαι σε έναν σύλλογο που θέλει πάντα να κερδίζει. Μετά από το πέρασμα μου στη Σουόνσι επιλέξαμε για δικούς μας λόγους να μη δουλέψουμε αλλά στη συνέχεια πήγαμε σε ομάδες που κάναμε επιτυχίες. Το ίδιο θέλουμε και εδώ. Να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία, να κερδίσουμε τίτλους και να κάνουμε μεγάλα πράγματα».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τις αγωνιστικές προκλήσεις και πόσο θα χρειαστεί για να βγάλει η ομάδα αυτά που θέλει: «Η υποχρέωση να κερδίζουμε πάντα υπάρχει. Έχω μεγάλη εμπειρία και σε διάφορα πρωταθλήματα, οπότε το μόνο που θα πω είναι οι αλλαγές να γίνουν... χθες , οι αλλαγές πρέπει να γίνονται σύντομα. Ο πρώτος στόχος είναι να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι που έρχεται».

Τι στοιχεία θα έχει ο Ολυμπιακός: «Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και η ομάδα να αποκτήσει ένα στυλ παιχνιδιού αλλά χρειάζεται χρόνο. Η ομάδα διανύουν την καλύτερη στιγμή της καριέρας τους. Επομένως επιθυμούμε όλοι οι παίκτες μας να περάσουν την καλύτερη φάση της καριέρας τους».

Για την πορεία μετά την Αγγλία: «Είναι αλήθεια ότι μετά το πέρασμα από την Αγγλία άλλαξε η φιλοσοφία και ο τρόπος που σκεφτόμασταν. Το παιχνίδι έγινε πιο ελκυστικό στους παίκτες, άλλαξε το στυλ και ο τρόπος παιχνιδιού».

Τι θα αλλάξει άμεσα:«Η προτεραιότητα είναι να ενώσουμε την ομάδα. Να είμαστε όλοι μαζί όπως και οι οπαδοί να είναι δίπλα μας. Άμυνα μαζί, επίθεση μαζί. Όταν ενωθούμε όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μία πάρα πολλή μεγάλη δύναμη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.