Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην πόρτα της εξόδου από την Κηφισιά ο Αναστασίου και στο... βάθος ΟΦΗ

Στην πόρτα της εξόδου από την Κηφισιά ο Αναστασίου και στο... βάθος ΟΦΗ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/12/2023 15:41
Παρελθόν για την Κηφισιά αναμένεται να αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γιάννης Αναστασίου, με τον ΟΦΗ να αποτελεί πιθανόν τον επόμενο σταθμό του.

Ο 50χρονος προπονητής ανέλαβε τους νεοφώτιστους το περασμένο καλοκαίρι κι έπειτα από ένα συμπαθητικό ξεκίνημα, η ομάδα των βορείων προαστίων -που δεν παίζει στη φυσική της έδρας αλλά συνήθως στην Καισαριανή-, «έτρεξε» ένα αρνητικό σερί και γνώρισε μάλιστα και τρεις διαδοχικές ήττες στο φινάλε του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League.

«Κατρακύλησε» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 8 πόντους και υστερώντας στην ισοβαθμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Αναστασίου θα αποχωρήσει άμεσα από την Κηφισιά και θα πορευτεί με υπηρεσιακό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, κάτι που ισχύει και για τους Κρητικούς.

Την ίδια ώρα δεν αποκλείεται να μετακομίσει στην Κρήτη ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, για να είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Βάλντας Νταμπράουσκας στην άκρη του πάγκου του Ομίλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.