Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτο: Ερωτικά βογγητά κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Euro (video)

Απίστευτο: Ερωτικά βογγητά κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Euro (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2023 21:19
Έντονα βογγητά από ερωτική πράξη ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των ομίλων του Euro 2024. Όπως αποδείχθηκε ήταν φάρσα.

Ένα αμήχανο γεγονός είχε η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Euro 2024 που διεξήχθη στο Αμβούργο. Λίγο πριν το φινάλε της διαδικασίας, ακούστηκαν ξαφνικά έντονα βογγητά από ερωτική πράξη, προκαλώντας αρκετά χαμογελαστά πρόσωπα στο κοινό.

Η διακοπή, που ακουγόταν σαν σεξουαλική γκρίνια, ακούστηκε αρχικά αφού η Ελβετία κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τη Σκωτία, την Ουγγαρία και την οικοδέσποινα Γερμανία, προκαλώντας χαμογελαστά πρόσωπα στο κοινό αλλά και στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έκαναν την κλήρωση όπως ο Μπράιαν Λάουντρουπ και ο Νταβίντ Σιλβα.

Ο ήχος ήταν τόσο έντονος που ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Τζόρτζιο Μαρκέτι χρειάστηκε να πει στο μικρόφωνο: «Υπάρχουν μερικοί θόρυβοι εδώ. Ευτυχώς, τώρα σταμάτησαν».

Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο Youtuber Ντάνιελ Τζάρβις γνωστός ως «Jarvo69», ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τη φάρσα. «Το καταφέραμε, φτάσαμε εκεί. Θόρυβοι από σεξ στην κλήρωση του Euro 2024. Σας αγαπώ παιδιά», δήλωσε ο Τζάρβις στο τέλος μιας ζωντανής ροής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς διεκδίκησε τα εύσημα για τους θορύβους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.