Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το πρώτο ματς»

Μαρτίνεθ: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το πρώτο ματς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2023 19:48
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο ώριμη και βελτιωμένη ομάδα από το πρώτο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ και τόνισε πως η ομάδα έρχεται καλά προετοιμασμένη στην Γερμανία να παρουσιάσει το καλύτερο της εαυτό και να κρατήσει την ταυτότητα της.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Φράιμπουργκ στην Γερμανία:

Για το αν η ατυχία έπαιξε ρόλο στο πρώτο ματς με την Φράιμπουργκ και αν έχει τις λύσεις για το αυριανό παιχνίδι: «Συμφωνώ ότι υπήρξε και αυτός ο παράγοντας σ’ εκείνο το παιχνίδι, δεν στεκόμαστε όμως σε αυτό γιατί αποτελεί παρελθόν. Από εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι πιο ώριμος και πολύ πιο έτοιμος. Έχει βελτιώσει πράγματα. Μια ομάδα που θέλει να αγωνίζεται και να ανυπομονεί γι’ αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε γνωριστεί μεταξύ μας και είμαστε πολύ πιο έτοιμοι. Άκουγα πρόσφατα για μια συνέντευξη του Μαλντίνι που έλεγε για ότι μία ομάδα πρέπει να είναι προσεκτική και ώριμη. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χαρακτηριστεί από αυτή τη φράση. Είμαστε μια ομάδα πολύ πιο ώριμη, πολύ πιο προσεκτική, δεν κάνει εύκολα λάθη και δεν θα επιτρέψει αυτήν την ανετιμότητα που είχαμε τότε. Είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

Για την αναφορά του στον Μαλντίνι: «Επειδή είναι λίγο βαρετές οι συνεντεύξεις Τύπου το έκανα για να έχετε κάτι να γράψετε(γέλια). Είναι ωραίες αυτές οι αναφορές όπως με τον Μαλντίνι. Είμαστε 11 στον αγωνιστικό χώρο και για να εξηγήσω γιατί αναφέρθηκα σε αυτή τη φράση, για να νικήσει μια ομάδα σε ένα ματς χρειάζεται να μην κάνει λάθη, να παίζει με τη δική της ταυτότητα και ωριμότητα. Αυτή τη στιγμή είμαστε μια πολύ πιο ώριμη ομάδα, παρότι έχουμε κυρίως νέους αθλητές σε ηλικίες. Πρέπει να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών, να έχουμε ευστοχία στις προσπάθειες και να παίζουμε με ταυτότητα . Χρειάζεται συνδυασμός όλων αυτών, ένα από αυτά δεν είναι αρκετό για να πάρεις αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι, φιλόδοξοι, καλά προετοιμασμένοι, έχουμε έρθει εδώ για να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και κυρίως να κρατήσουμε την ταυτότητα μας. Όταν μιλάω για λεπτομέρειες και ωριμότητα αναφέρομαι και στις συνθήκες που θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Υπάρχει πολύ κρύο γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι τόσο. Τα πόδια θα είναι πολύ παγωμένα, πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε».Για το αν ο Ιμπόρα βρίσκεται στα βασικά πλάνα του και αν σκέφτεται σύστημα με τριάδα στην άμυνα: «Ποτέ δε δίνω τις ενδεκάδες στη συνέντευξη Τύπου. Έχουμε άλλη μία προπόνηση και οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν. Είναι μια εκδοχή, είναι πολύ πιθανό να συμβεί, μπορεί και όχι. Όταν μια ομάδα είναι πλούσια σε τακτική, μπορεί να προσαρμόζεται σε διάφορα συστήματα. Είναι σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με ονόματα, ποιος παίκτης θα επιλεγεί αλλά πως η ομάδα θα βοηθηθεί περισσότερο από τη φυσική κατάσταση που βρίσκεται ο κάθε παίκτης και ποιο είναι το παιχνίδι που θα αντιμετωπίσουμε. Είμαστε έτοιμοι να αλλάζουμε συστήματα, και στις προηγούμενες ομάδες μου και στον Ολυμπιακό το κάνω αυτό. Να προσαρμοζόμαστε και να αλλάζουμε τακτική. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να δείξει το καλύτερο της πρόσωπο όποιος και να επιλεγεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.