Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Γκαμπάλα 4-0: Νίκησαν ξανά και προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Youth League οι Νέοι των «ερυθρόλευκων» (video)

Ολυμπιακός - Γκαμπάλα 4-0: Νίκησαν ξανά και προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Youth League οι Νέοι των «ερυθρόλευκων» (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/11/2023 18:55
Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού νίκησε 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την αντίστοιχη της Γκαμπάλα και με συνολικό σκορ 4-0, μετά και τη νίκη με το ίδιο σκορ στο πρώτο ματς εκτός έδρας, προκρίθηκε στα πλέι οφ του Youth League.

Oι Πειραιώτες είχαν έτσι κι αλλιώς μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε παράγοντα χαλάρωσης. Στο 15' ο Μουζακίτης άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πλήρως το ρυθμό του ματς και να πετυχαίνουν τρία τέρματα ακόμα στο δεύτερο μέρος με τον Γατόπουλο (57') να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, τον Μουζακίτη να «χτυπά» ξανά με πέναλτι στο 72' και τον Κουτσογούλα στο 90'+3', ξανά με πέναλτι, να διαμορφώνει το τελικό σκορ.





Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον θα αντιμετωπίσουν σε μονό νοκ άουτ ματς μία από τις ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση στη φάση των ομίλων, με την κλήρωση, στην οποία θα γίνει γνωστή και η έδρα μαζί με τον αντίπαλο, να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Δεκεμβρίου και το ματς για τις 6 ή 7 Φεβρουαρίου.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (59' Δαρβίρας), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (68' Ρολάκης), Παπακανέλλος (59' Πλειώνης), Πνευμονίδης, Γατόπουλος (68' Ντάμα)

Γκαμπάλα: Μουράντοφ (76' Χουσάντοφ), Ε. Αχμάντοφ, Ραμαζάνοφ, Ρασίντοφ, Γκαφάροφ (Γ. Ραμαζάνοφ), Μπουντάγκοφ, Φ. Αχμάντοφ (59' Μπουγκάντοφ), Σαχνιγιάροφ, Μπαχίσοφ (73' Μουστάβιεφ), Αγκαλάροφ, Μαμάντι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.