Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντι Μαρία: Ανακοίνωσε το «αντίο» από την Αργεντινή μετά το Κόπα Αμέρικα

Ντι Μαρία: Ανακοίνωσε το «αντίο» από την Αργεντινή μετά το Κόπα Αμέρικα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2023 20:39
Ο Άνχελ Ντι Μαρία ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την Εθνική Αργεντινής μετά το φινάλε του Κόπα Αμέρικα το φετινό καλοκαίρι.

Την απόφαση του να κλείσει τον κύκλο του με την Εθνική Αργεντινής μετά το πέρας του Κόπα Αμέρικα 2024 ανακοίνωσε ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο θρυλικός Αργεντινός άσος, που σκόραρε στους τρεις τελευταίους τελικούς της «αλμπισελέστε» (Μουντιάλ, Κόπα Αμέρικα, Finalissima) τόνισε πως ο αγώνας με την Βραζιλία ήταν ο τελευταίος του στα προκριματικά του Μουντιάλ και πως θα αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα μετά το φινάλε του Κόπμα Αμέρικα το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά το μήνυμα του στα social media:

Λοιπόν, ο τελευταίος προκριματικός αγώνας έφτασε για μένα, δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο το χειροκρότημα του κόσμου γεμίζει την ψυχή μου αυτόν τον τελευταίο καιρό, απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο αυτής της στοργής και των συμπαικτών μου, αυτοί, οι φίλοι μου, χωρίς Για αυτούς αυτή η ιστορία δεν θα είχε το ίδιο νόημα. Η αγάπη του καθενός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να αφήσουμε τα γεγονότα που προέκυψαν στο γήπεδο, σε κανέναν δεν αξίζει αυτή η κακή μεταχείριση, ούτε καν οι ξυλοδαρμοί, οι οικογένειες και τα φοβισμένα παιδιά στη μέση ενός γηπέδου όπου το μόνο πράγμα που έπρεπε να συμβεί είναι να δεις και να απολαύσεις έναν αγώνα. μέσα σε αυτό που είναι. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Εμείς ως παίκτες θα υπερασπιστούμε πάντα τον κόσμο μας χωρίς αμφιβολία.

Το Copa América θα είναι η τελευταία φορά που θα φορέσω τη φανέλα της Αργεντινής, με όλο τον πόνο στην ψυχή μου και νιώθοντας ένα κόμπο στο λαιμό μου αποχαιρετώ το πιο όμορφο πράγμα που μου συνέβη στην καριέρα μου, φορώντας τη, ιδρώνοντας τη και το ΝΑ ΤΗ ΝΙΩΘΩ με όλη την περηφάνια.

Ευχαριστώ τους οπαδούς, την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες, συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία και αυτό θα παραμείνει για όλη την αιωνιότητα. Πάμε Αργεντινή!



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.