Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγγλική Ομοσπονδία: Παραιτήθηκε μέλος του Συμβουλίου μετά από ανάρτηση περί Νεταχάνιου και Χίτλερ

Αγγλική Ομοσπονδία: Παραιτήθηκε μέλος του Συμβουλίου μετά από ανάρτηση περί Νεταχάνιου και Χίτλερ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/11/2023 19:47
Παραιτήθηκε από το πόστο του, ο Βασίμ Χακ, μέλος του Συμβουλίου της Αγγλικής Ομοσπονδίας, μετά από μήνυμα στο Twitter ότι «ο Αδόλφος Χίτλερ θα ήταν περήφανος για τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου».

Παρελθόν από την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποτελεί ο Βασίμ Χακ, μέλος του Συμβουλίου της FA, ο οποίος είχε τεθεί σε αναστολή από την ίδια την περασμένη εβδομάδα για ανάρτηση στο Twitter η οποία στη συνέχεια διαγράφηκε.

Συγκεκριμένα ο Χακ έγραψε ότι «ο Αδόλφος Χίτλερ θα ήταν περήφανος για τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου». Η ανάρτηση είχε να κάνει για τον Ισραηλινό πρόεδρο και τον συνεχιζόμενο πόλεμο του Ισραήλ με τη Χαμάς.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση οδήγησε την Αγγλική Ομοσπονδία να τον θέσει σε αναστολή, ενώ το Lawn Tennis Association (εθνικό όργανο διοίκησης του τένις στη Μεγάλη Βρετανία) τον απομάκρυνε ως μέλος του συμβουλίου του την περασμένη εβδομάδα.

Μετά από όλα αυτά, ο Χακ αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του. Στη σχετική επιστολή παραίτησης του προς την πρόεδρο της FA Ντέμπι Χιούιτ, έγραψε:

Έχω αποφασίσει ότι αυτή είναι η καλύτερη πορεία δράσης για την FA και εμένα. Τα πρόσφατα γεγονότα με άφησαν χωρίς ενέργεια και ελπίδα. Ένιωσα συγκλονισμένος με το πώς συνέβη αυτό.

Ως κάποιος που έχει συνεργαστεί στενά με πολλούς Εβραίους όλα αυτά τα χρόνια και δημιούργησε φιλίες με νόημα και αξία, το πιο οδυνηρό μέρος αυτής της διαδικασίας είναι να γνωρίζω ότι ορισμένοι από αυτούς τους φίλους και συναδέλφους μπορεί να μην με συγχωρήσουν για την παρεξήγηση και το πλήγμα που προκάλεσα άθελά μου.

Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη και επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου σε αυτούς και σε όλους όσους επηρεάστηκαν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.