Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ιωαννίδης «τσεκάρεται» περισσότερο από Εμπαπέ, Μέσι, Ρονάλντο και Μπέλινγκχαμ στο Transfermarkt

Ο Ιωαννίδης «τσεκάρεται» περισσότερο από Εμπαπέ, Μέσι, Ρονάλντο και Μπέλινγκχαμ στο Transfermarkt

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/11/2023 19:40
«Καυτός» παραμένει ο Φώτης Ιωαννίδης που στη γνωστή μεταγραφική ιστοσελίδα Transfermarkt έχει το πιο δημοφιλές προφίλ το τελευταίο διάστημα, με αμέτρητα μάτια να τον «τσεκάρουν».

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού, είχε έτσι κι αλλιώς προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από Γερμανία και Ιταλία, ωστόσο το πρόσφατο γκολ που σημείωσε με την Εθνική κόντρα στη Γαλλία ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του.

Μπορεί τα 8 γκολ και οι 4 ασίστ σε 20 εμφανίσεις φέτος να μη μοιάζουν πολλά, ωστόσο η συνολική του παρουσία και το πως ταλαιπώρησε την παγκόσμιας κλάσης άμυνα της Γαλλίας προσέλκυσε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και το προφίλ του ξεπέρασε σε επισκεψιμότητα αυτά των Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ, Τζουντ Μπέλιγχαμ και Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Ιωαννίδης κοστολογείται στα 3,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα, με τις κρούσεις που έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό να ην ξεπερνούν τα 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά τους «πράσινους» να είναι πεπεισμένοι πως ο άσος τους, που δεδομένα έχει ανοδική πορεία, αξίζει πολύ περισσότερα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.