Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη… Ευρώπης για Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη… Ευρώπης για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2014 17:37
Με γκολ του Αντεμπαγιόρ στο 65’ η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 την Έβερτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και πέρασε την αντίπαλο της στην 5η θέση της βαθμολογίας που δίνει ευρωπαικό εισιτήριο!

Μια πολύτιμη νίκη στην μάχη για την τέταρτη θέση πήρε η Τότεναμ, η οποία χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, κέρδισε με 1-0 την Έβερτον στο Λονδίνο και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, διατηρώντας παράλληλα το -3 από την τέταρτη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Τιμ Σέργουντ ήταν απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η Έβερτον ήταν αυτή που δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να καταφέρνει να κερδίσει τον Γιορίς ο οποίος όποτε χρειάστηκε, κράτησε το μηδέν για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη ωστόσο, η Τότεναμ ανέβασε ρυθμούς και στο 65’ ο Αντεμπαγιόρ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για τα «σπιρούνια», καθώς η Έβερτον δεν κατάφερε στη συνέχεια να απαντήσει.

Έτσι, η Τότεναμ έφτασε τους 47 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αντίθετα η Έβερτον υποχώρησε στην 6η με δύο βαθμούς λιγότερους από την αντίπαλο της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.