Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι η Μπάγερν, διέλυσε τη Βέρντερ η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι η Μπάγερν, διέλυσε τη Βέρντερ η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2014 19:46
Η Μπάγερν ήταν η νικήτρια στο βαυαρικό ντέρμπι με την Νυρεμβέργη (2-0) με αποτέλεσμα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντίολα να διατηρήσει το +13 από τη δεύτερη Λεβερκούζεν. Διέλυσε τη Βέρντερ η Ντόρτμουντ (5-1).

Παρότι τα προηγούμενα χρόνια η Μπάγερν δυσκολευόταν αρκετά στην έδρα της Νυρεμβέργης (είχε μόνο μια νίκη στις έξι τελευταίες επισκέψεις της), αυτή τη φορά δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στους «γείτονες», καθώς πήρε τη νίκη με 2-0, ενώ είχε και τρία δοκάρια για να διευρύνει το προβάδισμα της.

Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Μάντζουκιτς, ενώ στο 48’ ο Λαμ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να είχαν και τρία δοκάρια με τους Μίλερ (2) και Ρόμπεν.

Αυτή ήταν η δωδέκατη συνεχόμενη νίκη για τους Βαυαρούς οι οποίοι διατήρησαν το +13 από τη Λεβερκούζεν και όπως όλα δείχνουν, μόνο με… θαύμα θα χάσουν το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Πεντάρα η Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι η Μπάγερν, διέλυσε τη Βέρντερ η Ντόρτμουντ
Μετά το «διπλό» στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ, η Ντόρτμουντ πήρε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, διαλύοντας με 5-1 την Βέρντερ Βρέμης στο «Βεζερστάντιον»!

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μχιταριάν (41’, 62’) και Λεβαντόφσκι (26’, 85’) και ένα ο Φρίντριχ (48’), ενώ για τους γηπεδούχους, το γκολ της τιμής πέτυχε ένα λεπτό πριν το φινάλε ο Άισιτσεκ.

Βασικός αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, με την Ντόρτμουντ να διατηρείται με τη νίκη της στην 3η θέση με 39 βαθμούς.

Στα άλλα παιχνίδια, η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 3-0 την Μάιντς και έπιασε την Γκλάντμπαχ στην 5η θέση με 33 βαθμούς, ενώ η Άιντραχτ κέρδισε με το ίδιο σκορ την Μπραουνσβάιγκ στην έδρα της.

Τέλος, Φράιμπουργκ και Χόφενχάιμ ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 85’ με γκολ του Μοντέστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.