Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Αζάρ στην κορυφή η Τσέλσι, γκέλαρε η Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Με Αζάρ στην κορυφή η Τσέλσι, γκέλαρε η Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2014 19:03
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντεν Αζάρ που σημείωσε χατ-τρικ (27’, 34’, 63’ πεν.) η Τσέλσι κέρδισε με 3-0 την Νιούκαστλ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και βρίσκεται μόνη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Νόριτς!

Την μοναξιά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ απολαμβάνει η Τσέλσι η οποία κέρδισε με 3-0 την Νιούκαστλ στο Λονδίνο και προσπέρασε την Άρσεναλ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη βαριά ήττα των «κανονιέρηδων» με 5-1 από την Λίβερπουλ.

Οι «μπλε» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Εντέν Αζάρ ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του (27’, 34’, 63’ πεν.), φτάνοντας τα 12 γκολ τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που λίγο έλειψε να σκοράρει, με τον Κρούλ ωστόσο να του λέει «όχι» στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Έτσι, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έφτασε τους 56 βαθμούς και πέρασε μόνη στην κορυφή μετά και τη «γκέλα» της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Νόριτς.

Γκέλαρε η Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Με Αζάρ στην κορυφή η Τσέλσι, γκέλαρε η Σίτι!
Την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή έχασε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία έμεινε στο 0-0 με την Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» και υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, εμφανώς επηρεασμένη από την ήττα στην έδρα της από την Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική (1-0), δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Νόριτς και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Οι «πολίτες» είχαν δύο δοκάρια με τον Νεγρέδο στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Τζέκο και Νάβας, με τον Ράντι να κρατάει το μηδέν για τη Νόριτς, η οποία στο φινάλε παραλίγο να πάρει τη νίκη, με τον Πίλκινγκτον να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του!

Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τους 54 βαθμούς, έναν λιγότερο από την δεύτερη Άρσεναλ και δύο από την πρωτοπόρο Τσέλσι, με την Λίβερπουλ να βρίσκεται παράλληλα στο -4 από την ομάδα του Πελεγκρίνι.

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει το «διπλό» της Γουέστ Χαμ με 2-0 στην έδρα της Άστον Βίλα χάρη στα δύο γκολ του Νόλαν, όπως και η νίκη της Κρίσταλ Πάλας με 3-1 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, με τον Ίνς να πετυχαίνει γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του.

Σπουδαία νίκη και για την Χαλ η οποία με γκολ των νεοαποκτηθέντων Λόνγκ και Γιέλαβιτς, κέρδισε με 2-0 την Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός», με τους Σκόκο και Μαυρία να μένουν εκτός αποστολής.

Τέλος, Σαουθάμπτον και Στόουκ ήρθαν ισόπαλες 2-2 με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.