Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Εθνική Ελπίδων θριάμβευσε απέναντι στην Πορτογαλία με 2-1 (video)

Η Εθνική Ελπίδων θριάμβευσε απέναντι στην Πορτογαλία με 2-1 (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/11/2023 18:18
Η Εθνική Ελπίδων θριάμβευσε με 2-1 κόντρα στην Πορτογαλία, σε αγώνα που διεξήχθη στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro U21.

Η «γαλανόλευκη» ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά κόντρα στους πανίσχυρους και σούπερ ταλαντούχους Ίβηρες και μάλιστα το έκανε με ανατροπή.

Με αυτό το αποτέλεσμα, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασε στους 11 βαθμούς και φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ, ωστόσο η Κροατία που την ακολουθεί, έχει έναν πόντο λιγότερο αλλά και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Στην ουσία οι Ελπίδες θα μπορούσαν να διεκδικούν στα ίσα την πρόκριση, αν δεν είχαν «γκελάρει» στην πρεμιέρα με τη Λευκορωσία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον περασμένο Μάρτιο, καθώς τώρα θα χρειαστούν υπερβάσεις.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου, ο Τσίκο Κονσεϊσάο με φοβερό σουτ «έγραψε» το 0-1 όμως η αντίδραση της Εθνικής ήταν σπουδαία και ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Τζόλη.

Έξι λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη, η Ελλάδα έκανε την ανατροπή με τον Παναγίδη να εκτελεί σωστά για το 2-1.

Στη συνέχεια οι διεθνείς αμύνθηκαν σωστά και κινδύνευσαν μόνο σε μία περίπτωση, με το τελευταίο σφύριγμα να τους βρίσκει νικητές, σε μία σημαντική επιτυχία, καθώς έως τώρα, οι πανίσχυροι Πορτογάλοι μετρούσαν μόνο νίκες.

Δείτε το παιχνίδι παρακάτω:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.