Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέλινγκχαμ: Αναδείχθηκε Golden Boy για το 2023

Μπέλινγκχαμ: Αναδείχθηκε Golden Boy για το 2023

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2023 21:53
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ κέρδισε το βραβείο Golden Boy 2023 που απονέμεται κάθε χρόνο στον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών.

Μετά το Kopa Trophy, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ κατέκτησε άλλο ένα βραβείο στην κατηγορία του αφού ψηφίστηκε ως Golden Boy για το 2023.

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται στον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 για κάθε έτος και διοργανώνεται από το ιταλικό Tuttosport, ενώ τον νικητή αναδεικνύουν οι δημοσιογράφοι.

Αξιοσημείωτο ότι ο Μπέλινγκχαμ αναδείχθηκε νικητής συγκεντρώνοντας το 97% των ψήφων, ακριβώς το ποσοστό που πήρε και ο Εμπαπέ όταν κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο το 2017.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο ταξίδι μου μέχρι τώρα. Στην Μπέρμιγχαμ, στην Ντόρτμουντ και τώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θα ήταν δυνατό χωρίς αυτούς. Τελευταίο και πιο σημαντικό στην οικογένειά μου που μου δίνει την υποστήριξη, το κίνητρο και την αγάπη κάθε μέρα να συνεχίσω να προσπαθώ», δήλωσε ο Μπέλινγκχαμ μετά την απονομή.

Ο διεθνής Άγγλος μέσος πήρε μεταγραφή από την Ντόρτμουντ στην Ρεάλ το καλοκαίρι και σε 14 συμμετοχές με τη «βασίλισσα» μετράει 13 γκολ και 3 ασίστ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.