Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόλεστιν: «Δεν ξέρω αν θα παίξει με Μαν. Γιουνάιτεντ ο Μήτρογλου»

Μόλεστιν: «Δεν ξέρω αν θα παίξει με Μαν. Γιουνάιτεντ ο Μήτρογλου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2014 19:49
Κλειστά άφησε τα χαρτιά του ο τεχνικός της Φούλαμ, Ρενέ Μόλεστιν όσον αφορά το θέμα της συμμετοχής του Κώστα Μήτρογλου στον αγώνα της Κυριακής με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι φίλοι της Φούλαμ περιμένουν το ντεμπούτο του Κώστα Μήτρογλου με τη φανέλα της ομάδας, ωστόσο είναι αβέβαιο εάν ο Έλληνας φορ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή με τους «κότατζερς» στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Και αυτό διότι ο τεχνικός της ομάδας, Ρενέ Μόλεστιν δεν θέλησε να αποκαλύψει στην συνέντευξη Τύπου εάν θα χρησιμοποιήσει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ακόμα βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής:

«Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά αν θα παίξει. Προσπαθούμε να φέρουμε τον Κώστα στο επίπεδο που χρειάζεται, ερχόμενος από την Ελλάδα. Προπονείται σκληρά, βελτιώνεται συνεχώς, αλλά δεν γνωρίζω πόσο ακριβώς διάστημα θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος».

Ο ίδιος θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Όλντ Τράφορντ» καθώς ήταν για χρόνια βοηθός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να τονίζει: «Νιώθω φανταστικά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος για μένα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα ευχαριστηθώ κάθε λεπτό στον αγώνα της Κυριακής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.