Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Ριμπερί

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Ριμπερί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2014 16:36
Εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνει –σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- ο Φρανκ Ριμπερί, καθώς ο Γάλλος άσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρεθεί ένα αιμάτωμα στον γλουτό, το οποίο επηρέαζε ένα νεύρο.

Ο 30χρονος μέσος έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά για το 2014 (κόντρα στην Άιντραχτ όπου πέτυχε και γκολ) και έγινε γνωστό πως το απόγευμα της Πέμπτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρεθεί ένα αιμάτωμα στον γλουτό, το οποίο επηρέαζε ένα νεύρο.

Ο διεθνής άσος των Βαυαρών αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο μέχρι την Κυριακή και την Δευτέρα θα υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις για να γίνει γνωστό για πόσο διάστημα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα μείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής της Μπάγερν Πεπ Γκουαρδιόλα, από την πλευρά του, δήλωσε: «Ελπίζουμε να μπορεί να προπονηθεί σύντομα μαζί μας, όσο τον δυνατόν συντομότερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.