Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Δε διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι»

Λουτσέσκου: «Δε διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2023 20:22
Ο Ραζβάν Λουτέσκου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου αλλά τόνισε πως η ομάδα του δεν διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό παρά τη νίκη με 2-1.

Όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην Nova μετά τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού:

Για τις σκέψεις του για τον μικρό κύκλο αγώνων που έκλεισε εν όψει της διακοπής: «Ήταν πολύ καλός, πολύ σημαντικός κύκλος με δύσκολα παιχνίδια. Δύσκολο πρόγραμμα. Είμαι ικανοποιημένος για τα αποτελέσματα που πήραμε σε αυτά τα παιχνίδια. Για το σημερινό, είμαι ικανοποιημένος κατά 70% λόγω του αποτελέσματος και του τρόπου που παίξαμε. Ένα 30% δεν με χαροποιεί για τον τρόπο που παίξαμε στο τελευταίο κομμάτι. Η διαχείριση και ότι δώσαμε μερικές αφελείς μπάλες στους άλλους και τους δώσαμε τη δυνατότητα να βγουν στις αντεπιθέσεις όταν ήμασταν ανοιχτοί».

Για τη σωματική και την πνευματική κόπωση: «Η σωματική κόπωση συνδέεται με τη πνευματική. Συμβαίνει, έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος, να κάναμε πιο εύκολο το παιχνίδι. Είναι λογικό ότι σε τέτοια παιχνίδια αν δεν γίνεται αυτό, τότε έρχεται το άγχος, το στρες για το αποτέλεσμα, ίσως και ο φόβος να μη γίνει κάποιο λάθος και δεχτείς γκολ. Έχουμε αρκετά τέτοια καλά και κακά παραδείγματα στα παιχνίδια μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.