Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες να προκριθούμε και τώρα θα παίζουμε έως την άνοιξη» (video)

Λουτσέσκου: «Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες να προκριθούμε και τώρα θα παίζουμε έως την άνοιξη» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2023 22:50
Ικανοποιημένος με την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία με την Αμπερντίν, τονίζοντας πως στο ξεκίνημα της ευρωπαϊκής πορείας κανείς δεν έδινε στην ομάδα πιθανότητες να βρεθεί στα νοκ-άουτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Cosmote TV μετά την ισοπαλία 2-2 με την Αμπερντίν στην Τούμπα που επέτρεψε στους Θεσσαλονικείς να προκριθούν και μαθηματικά στα νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ:

«Δεν αλλάζει τίποτα, προκριθήκαμε παιδιά! Είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση, συνεχίζουμε χωρίς ήττα. Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκινήσαμε στην Ευρώπη, κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες να προκριθούμε από τους ομίλους. Και τώρα θα παίζουμε έως την άνοιξη. Η ομάδα έπαιξε φανταστικά σήμερα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ένας αντίπαλος που πιέζει, που ξέρει να αμύνεται. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Το μόνο που με απογοήτευσε είναι ότι από μηδέν ή μία ευκαιρία κατάφεραν να σκοράρουν δύο γκολ. Δεν έκαναν τίποτα, τίποτα και σκόραραν δύο γκολ. Το πρώτο από μία σέντρα που δεν είχαμε καλή τοποθέτηση και το δεύτερο από μια φανταστική εκτέλεση φάουλ. Αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα, παλέψαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.