Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Ανόρθωση ο Κωστένογλου

Ανέλαβε την Ανόρθωση ο Κωστένογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2014 19:08
Ο Νίκος Κωστένογλου είναι ο εκλεκτός της Ανόρθωσης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μετά την αποχώρηση του Ζόρζε Κόστα, με τον 43χρονο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2015. Βοηθός του ο Αλεξόπουλος.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Ζόρζε Κόστα στην τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, με τον Έλληνα τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2015 και να ανακοινώνεται από την κυπριακή ομάδα.

Βοηθός του θα είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Ελλαδίτη προπονητή Νίκο Κωστένογλου. Το συμβόλαιο που υπογράφηκε έχει διάρκεια μέχρι και τον Μάιο του 2015.

Τον κ.Κωστένογλου θα πλαισιώνουν ο βοηθός προπονητής Γιώργος Αλεξόπουλος και ο τεχνικός αναλυτής Δημήτρης Μάνεσης ενώ στο προπονητικό-τιμ παραμένουν ο γυμναστής Γιώργος Γεωργίου και ο προπονητής τερματοφυλάκων Αριάν Μπεκιάι.

Ο κ.Κωστένογλου θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του την ερχόμενη Δευτέρα.

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, τον Νίκο Κωστένογλου και τους συνεργάτες του και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.