Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Έκανε τη μισή δουλειά η Μπαρτσελόνα (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Έκανε τη μισή δουλειά η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2014 01:18
Με γκολ του Μπουσκέτς στο 44’ και επικό αυτογκόλ του Θουμπικαράι στο 60’, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου» και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το πρώτο βήμα για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου έκανε η Μπαρτσελόνα η οποία χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, κέρδισε με 2-0 την Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου» και δύσκολα θα χάσει την πρόκριση της στον τελικό, εκεί όπου όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ, που επικράτησε νωρίτερα με 3-0 της Ατλέτικο.

Οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτικά ποσοστά κατοχής αν και όλα πήγαν να «στραβώσουν» στο 43’ όταν έπειτα από αντεπίθεση, ο Βέλα βγήκε τετ-α-τετ με τον Βαλντές αλλά ανατράπηκε τελευταία στιγμή από τον Μασεράνο.

Μάλιστα, ο Ινίγκο Μαρτίνεθ διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη φάση στον διαιτητή φωνάζοντας για τράβηγμα του αμυντικού της Μπαρτσελόνα στον Μεξικανό άσο κάτι που θα σήμανε αποβολή και πέναλτι για τους Βάσκους. Όμως αντί αυτού, ο διαιτητής απέβαλε τον άσο των φιλοξενούμενων ο οποίος αντίκρισε δύο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Μπαρτσελόνα κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ με τον Μπουσκέτς, ο οποίος έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 των γηπεδούχων.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους Καταλανούς, οι οποίοι έφτασαν στο 2-0 στο 60’ με αρκετή δόση τύχης, καθώς μετά από δοκάρι του Αλέξις, ο Ελουστόνδο πήγε να απομακρυνθεί, στέλνοντας με δύναμη τη μπάλα στα χέρια του Θουμπικαράι και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του!

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε με αποτέλεσμα οι «μπλαουγκράνα» να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο «Ανοέτα» στις 12 Φεβρουαρίου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.