Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Προβάδισμα στο 88’ για Ρόμα (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Προβάδισμα στο 88’ για Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2014 00:17
Με γκολ του Ζερβίνιο στο 88’, η Ρόμα κέρδισε με 3-2 την Νάπολι, που είχε ισοφαρίσει από 0-2 σε 2-2, στο «Ολίμπικο» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Σε έναν μεγάλο ημιτελικό στο «Ολίμπικο» , η Νάπολι άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Ρόμα, ωστόσο οι «τζιαλορόσι» με γκολ του Ζερβίνιο στο 87’ κέρδισαν με 3-2 και πήραν ισχνό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Σαν Πάολο».

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Ρόμα, η οποία έχοντας βασικό τον Βασίλη Τοροσίδη, πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με ωραία ενέργεια του Ζερβίνιο στο 13’ και δυνατό σουτ του Στρούτμαν στο 32’.

Ωστόσο, η Νάπολι δεν τα παράτησε και κατάφερε να ισοφαρίσει, επωφελούμενη αρχικά από το «δώρο» του Ντε Σάνκτις ο οποίος έχασε τη μπάλα από τα χέρια του έπειτα από σέντρα του Ιγκουαϊν στο 47’, και στο 70’ η υπέροχη ενέργεια του Μέρτενς έφερε το σκορ στα ίσα για τους «παρτενοπέι».

Παρόλα αυτά, η Ρόμα κατάφερε να συνέλθει από το σοκ της ισοφάρισης και στο 88’ ο Ζερβίνιο με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-2, δίνοντας το προβάδισμα στους «τζιαλορόσι» ενόψει του δεύτερου ημιτελικού στο «Σαν Πάολο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.