Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορακάκης: «Καθαρά ψυχολογικό το πρόβλημα του Ατρόμητου»

Κορακάκης: «Καθαρά ψυχολογικό το πρόβλημα του Ατρόμητου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2023 21:33
Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης δήλωσε πως το θέμα της ομάδας είναι ψυχολογικό και εμφανίστηκε σίγουρος πως σε μικρό χρονικό διάστημα θα γυρίσει η κατάσταση.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από οχτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Μετά το φινάλε, ο Γιώργος Κορακάκης, που έχει αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού μετά την αποχώρηση του Κρις Κόουλμαν, έκανε λόγο για ψυχολογικό θέμα της ομάδας και πως η κατάσταση θα γυρίσει γρήγορα. Όλα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το αμυντικό πλάνο της ομάδας του:

«Δεν ήταν ακριβώς αμυντικό πλάνο. Προσπαθούσαμε να κλέψουμε τις μπάλες σε κάποια σημεία του γηπέδου, αλλά δεν τα καταφέραμε παρότι είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Το πρόβλημα της ομάδας είναι καθαρά ψυχολογικό, ενώ δεν πιέστηκε στο πρώτο ημίχρονο εντούτοις δεχθήκαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό και είχαμε τις ευκαιρίες μας, που βέβαια δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να προβληματίσουμε τον ΠΑΟΚ και έτσι μοιραία ήρθε και 2-0. Είμαι στην ομάδα πολύ καιρό και είμαι σίγουρος πως είναι θέμα χρόνου να γυρίσει αυτή η κατάσταση που επικρατεί τώρα, γιατί έχει γίνει καλή δουλειά στην ομάδα. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα γυρίσει η κατάσταση».

Για το αν υπήρξε σήμερα κάποια πρόοδος:

«Σίγουρα υπήρξε, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και θεωρώ πως τα γκολ τα δεχόμαστε με πολύ εύκολο τρόπο, π.χ σήμερα δεχτήκαμε γκολ για πρώτη φορά από στατική φάση. Είναι κάτι διαφορετικό κάθε φορά. Πως θα το αποφύγουμε; Νομίζω είναι πνευματικό το κομμάτι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.