Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Τρία χρόνια είχαμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς μετά τη διακοπή»

Λουτσέσκου: «Τρία χρόνια είχαμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς μετά τη διακοπή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2023 21:11
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, τονίζοντας πως η ομάδα του κυριάρχησε στο παιχνίδι ενώ ανέφερε πως είναι η πρώτη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά από διακοπή τα τελευταία τρία χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Nova μετά τη νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου:

Για το αν κύλησαν όλα ομαλά μετά τη διακοπή:

«Σας προλαβαίνω, είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε μετά από Εθνικές ομάδες ύστερα από τρία χρόνια. Συνήθως δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος αλλά αυτός είμαι. Το αποτέλεσμα είναι καλό. Στο πρώτο μέρος πιέζαμε συνεχώς τον Ατρόμητο, κερδίζαμε νέες κατοχές, φέρναμε πολλές μπάλες στην περιοχή τους. Αλλά την ίδια ώρα έπρεπε να παίζαμε πιο γρήγορα, να αλλάζαμε πιο γρήγορα πλευρές να παίζαμε με λιγότερες επαφές, να δημιουργούσαμε ανισορροπίες στον Ατρόμητο. Αλλά ο τρόπος που κυριαρχήσαμε ήταν φανταστικός. Και χάρη σ’ αυτό κερδίσαμε πολλές στατικές φάσεις απ’ τις οποίες ήρθε το πρώτο γκολ.

Φυσιολογικά στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος βγήκε από την περιοχή του για να παίξει πιο μπροστά και δεν μας επέτρεψε να έχουμε την ίδια κυριαρχία. Μας έδωσε χώρους, είχαμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πιστεύω λίγο-πολύ είχαμε τον έλεγχο αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Στα τελευταία τέσσερα-πέντε λεπτά είχα μια ενόχληση γιατί χάσαμε κάποιες κατοχές που δεν έπρεπε. Θα έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο ήρεμοι με το σκορ στο 2-0, πιέσαμε καταστάσεις περισσότερο για τον κόσμο. Αυτές οι φάσεις μας έφεραν σε δύσκολες καταστάσεις που με κράτησαν σε εγρήγορση
».

Για το αν τα δύο γκολ του Οζντόεφ είναι ένα δείγμα για την ενσωμάτωση των νέων παιδιών στην ομάδα:

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Οι νέοι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο, να μπουν περισσότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να καταλάβουν τις καταστάσεις, τη φιλοσοφία του. Σαν προπονητής δεν με απασχολεί ποιος θα σκοράρει, το σημαντικό είναι να μπαίνει το γκολ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.