Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοτάρσκι: «Χαίρομαι να παίζω για τον ΠΑΟΚ, ήταν εύκολη απόφαση η ανανέωση του συμβολαίου μου»

Κοτάρσκι: «Χαίρομαι να παίζω για τον ΠΑΟΚ, ήταν εύκολη απόφαση η ανανέωση του συμβολαίου μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/10/2023 22:05
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μίλησε για την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Ο κροάτης γκολκίπερ του «Δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στο πόσο απολαμβάνει τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και το να παίζει για τους «ασπρόμαυρους», προσθέτοντας πως ήταν εύκολη απόφαση να πει το «ναι», ενώ δεν παρέλειψε το να σχολιάσει το πρότζεκτ που ακολουθεί ο σύλλογος με πολλούς νεαρούς παίκτες, εξασφαλίζοντας μελλοντικές επιτυχίες.

Όσα είπε στη NOVA:

Για το νέο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου. Χαίρομαι που είμαι εδώ στον ΠΑΟΚ το απολαμβάνω όπως και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που θέλω να αποδείξω είναι πως αξίζω αυτή την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Δεν μου αρέσει πολύ να μιλάω και θέλω μέσα στο γήπεδο να δείξω αυτή τη χαρά βοηθώντας την ομάδα μου».

Για το αν ήταν εύκολη η απόφαση να συμφωνήσει και τι τον κάνει χαρούμενο: «Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα. Η ομάδα μου έχει δείξει μια τεράστια εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, έχει στόχο τους τίτλους, δεν ήταν εύκολο να απαντήσω θετικά αφού ο ΠΑΟΚ μου καλύπτει τις φιλοδοξίες. Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε μένα, παίζω σε όλα τα ματς, είναι πολύ ωραίες οι συνθήκες».

Για το ότι δεν είναι ο μοναδικός νεαρός που στηρίζεται σε αυτόν ο ΠΑΟΚ αλλά έχει συμπαίκτες με πολύ ταλέντο: «Νομίζω πως στην ομάδα έχουμε μια πολύ καλή ισορροπία. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες με πολλές παραστάσεις και νεαροί που έχουν ταλέντο. Αυτή η ομάδα θα προσφέρει πολλές χαρές στον κόσμο, είναι δομημένη έτσι ώστε να εξελιχθεί και να κάνει σπουδαία πράγματα».

Για το αν τον φοβίζει η διακοπή στο πώς θα εμφανιστεί η ομάδα του στο ματς με τον Ατρόμητο: «Δεν με φοβίζει τίποτε. Δεν έχω κανένα άγχος αλλά ανυπομονησία να ξαναπαίξουμε αφού θέλουμε να αρχίσει πάλι η δράση. Να παίξουμε και φυσικά να πάρουμε τη νίκη. Ημασταν συνηθισμένοι να παίζουμε κάθε τρεις μέρες και αυτό μας έλειψε. Υποδεχόμαστε τον Ατρόμητο, παίζουμε στην έδρα μας. Τον σέβομαι τον αντίπαλο αλλά δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να διεκδικήσει κάτι. Περιμένω να παίξει κλειστά και να ψάξει τις αντεπιθέσεις. Εμείς θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, να το απολαύσουμε και να φύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο με τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ανυπομονεί και για το ματς στην Σκωτία: «Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς με τον Ατρόμητο, δεν θέλω να μιλήσω για την Ευρώπη. Αυτό θα το κάνουμε μετά το κυριακάτικο ματς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.