Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 3-1: «Ερυθρόλευκο» το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι στην ιστορία της Super League 2

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 3-1: «Ερυθρόλευκο» το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι στην ιστορία της Super League 2

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/10/2023 20:13
Ολυμπιακός Β' και Παναθηναϊκός Β' «συγκρούστηκαν» στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι σε επίπεδο Β' ομάδων, για την 4η αγωνιστική της Super League 2, με τους «ερυθρόλευκους» να φεύγουν νικητές με 3-1 από το γήπεδο του Ρέντη.

Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί, σε ένα «γεμάτο» ματς, και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με το γκολ του Τσέλιου 26', σε ένα πρώτο μέρος που ήταν ανώτεροι, ενώ ένα ακόμα γκολ του Κωστούλα (49') στις αρχές της επανάληψης τους έδωσε μεγάλο προβάδισμα.

Οι «πράσινοι» πάντως έβγαλαν αντίδραση μειώνοντας με τον Σαρδέλη στο 52', ενώ στο 64' ο Μπιλάλ «σημάδεψε» το δοκάρι του Παπαδούδη σε εκτέλεση πέναλτι και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με το γκολ του Αποστολόπουλου στο 76' να «σφραγίζει» τελικά τη νίκη των Πειραιωτών.

Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη τους φετινή στον Νότιο Όμιλο, όπου βρίσκονται στην 5η θέση με 5 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι αντίστοιχα στη 10η με τρεις βαθμούς, αλλά και ένα ματς λιγότερο.

Ολυμπιακός (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Καράκουτης (69’ Αποστολόπουλος), Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (69’ Μουζακίτης), Κουτσίδης, Μαρίνος (81’ Αργυρίου), Ιμπαγάσα (16’ λ.τρ. Τσέλιος), Κωστή, Κωστούλας (81’ Πινακάς), Μπα.

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι (25’ λ.τρ Προδρομίτης), Μαρτίνης, Λαμψιάς, Βουτσάς (70’ Καλοσκάμης), Αθανασακόπουλος (56’ Μαντσίνι), Φουρτάδο (70’ Ρόμπι), Κρυπαράκος, Καραμπάς (46’ Σαρδέλης), Μπιλάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.