Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νις: Έθεσε εκτός ομάδας τον Ατάλ μετά από ανάρτηση του για την Γάζα

Νις: Έθεσε εκτός ομάδας τον Ατάλ μετά από ανάρτηση του για την Γάζα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/10/2023 14:00
Η Νις γνωστοποίησε ότι θέτει εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας τον Γιουσέφ Ατάλ μετά από ανάρτηση του στα social media για την κατάσταση στην Γάζα.

Μία ημέρα μετά την απόφαση της Μάιντς να λύσει το συμβόλαιο του Ελ Γκάζι για την ανοιχτή υποστήριξη του στην Παλαιστίνη στην ένοπλη σύγκρουση με το Ισραήλ, σε ανάλογη ενέργεια προχώρησε και η Νις.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε πως θέτει εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας τον Αλγερινό μπακ Γιουσέφ Ατάλ μετά το μήνυμα του στα social media για την κατάσταση στην Γάζα. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος ανάρτησε το Σάββατο (14/1) στον λογαριασμό του στο Instagram βίντεο του Παλαιστίνιου ιεροκήρυκα Μαχμούντ Αλ-Χασανάτ να ζητά από τον Θεό να στείλει «μαύρη μέρα στους Εβραίους» και να «συνοδέψει το χέρι» των κατοίκων της Γάζα «αν πετάξουν πέτρες». Ο παίκτης αφαίρεσε γρήγορα το βίντεο από τον λογαριασμό του, πριν ζητήσει συγγνώμη την Κυριακή (15/10).

Η ανακοίνωση της Νις:

Με την επιστροφή του από την εθνική ομάδα της Αλγερίας, όπου βρισκόταν από τις 9 Οκτωβρίου, οι ιθύνοντες της Νις συνήλθαν και μίλησαν με τον Γιουσέφ Ατάλ

Η Νις κατανοεί ότι ο παίκτης αναγνώρισε το σφάλμα του αποσύροντας γρήγορα την κοινή χρήση της δημοσίευσης και ζήτησε γραπτή και δημόσια συγγνώμη. Ωστόσο, δεδομένης της φύσης της κοινής δημοσίευσης και της σοβαρότητάς της, ο σύλλογος πήρε την απόφαση να επιβάλει αμέσως τις πρώτες πειθαρχικές κυρώσεις εναντίον του παίκτη, πριν από αυτές που θα μπορούσαν να αποφασιστούν από τις αθλητικές και δικαστικές αρχές.

Ως εκ τούτου, ο σύλλογος αποφάσισε να αναστείλει τον Γιουσέφ Ατέλ μέχρι νεωτέρας.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η φήμη και η ενότητα της Νις είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς όλων των εργαζομένων της που πρέπει να είναι σύμφωνες με τις αξίες που υπερασπίζεται το ίδρυμα. Όπως στο μήνυμά του την περασμένη Παρασκευή, όπου η Νις υπενθύμισε τη σταθερή της δέσμευση ώστε η ειρήνη να υπερισχύει όλων των άλλων εκτιμήσεων.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.