Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο υπεύθυνος της Grassform απάντησε στον Φαν Ντάικ: «Δεν θα προσβάλει εμάς και την εθνική χωρίς απάντηση»

Ο υπεύθυνος της Grassform απάντησε στον Φαν Ντάικ: «Δεν θα προσβάλει εμάς και την εθνική χωρίς απάντηση»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/10/2023 13:31
Ο υπεύθυνος της της εταιρίας, «Grassform», Αντώνης Γκριμότσης απάντησε στα σχόλια του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για τον κακό αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena» λέγοντας ότι «Δεν θα έρχεται εδώ στην πατρίδα μας ο καθένας, έστω και κορυφαίος ποδοσφαιριστής, να προσβάλει εμάς και την Εθνική Ελλάδας χωρίς απάντηση».

Η Ολλανδία με πέναλτι του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στις καθυστερήσεις, κέρδισε με 1-0 την Ελλάδα στην Νέα Φιλαδέλφεια και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο αρχηγός των «οράνιε» και «χρυσός» σκόρερ έκραξε» την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ενώ ο φορ της ομάδας, Βουτ Βέγκχορστ ανέφερε πως πρόκειται για το χειρότερο αγωνιστικό χώρο στον οποίο έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.

Τα σχόλια τους έφεραν την αντίδραση του υπεύθυνου της εταιρίας, «Grassform», Αντώνη Γκριμότση ο οποίος έχει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στην Stoiximan Super League. Με ανάρτηση του στο Facebook μίλησε αρχικά για τον ρόλο της «Grassform» και τόνισε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να έρχεται στην Ελλάδα και να προσβάλει την εθνική, αλλά και την «Grassform», χωρίς να δέχεται την ανάλογη απάντηση.Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Η Grassform είναι το μοναδικό Εργαστήριο Δοκιμών για γήπεδα με φυσικό ή συνθετικό χλοοτάπητα στην Ελλάδα που λειτουργεί σύμφωνα με τα συστήματα ποιότητας και τις αρχές του ISO 17025 ΔΕΝ είναι εργολαβική εταιρεία κατασκευής ή συντήρησης χλοοταπήτων.

Για να γίνει κατανοητό, είναι κάτι σαν τα μικροβιολογικά εργαστήρια: Βλέπει αν έχεις χοληστερίνη, ΔΕΝ ευθύνεται για τους λόγους που έχεις ούτε έχει την αρμοδιότητα να ρυθμίζει τα προβλήματα που προκύπτουν από την χοληστερίνη. Κατ αναλογία λοιπόν, στην ελληνική Super League και όχι μόνο, γνωστοποιούμε τις προδιαγραφές κατασκευής και συντήρησης, θέτουμε τους ποιοτικούς στόχους και διενεργούμε τακτικούς ελέγχους στους αγωνιστικούς χώρους για να βλέπουμε αν αυτά βρίσκονται εντός των προδιαγραφών.

Αν κάποιο από τα μετρήσιμα χαρακτηριστικά ΔΕΝ εμπίπτει στις προδιαγραφές, αρμόδιος να επιλύσει τα θέματα είναι ο εργολάβος σε συνεργασία με εμάς και στην συνέχεια επανελέγχουμε τον αγωνιστικό χώρο για το νέο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας εκτελεί ένα πρόγραμμα διαχείρισης ακρίβειας, με συνεχή παρακολούθηση 18 παραμέτρων σε κάθε γήπεδο της SL εφαρμόζοντας Best management practices.

Μειώσαμε την χρήση φυτοφαρμάκων πάνω από 80% και το υδατικό αποτύπωμα των αγωνιστικών χωρών της SL πάνω από 50% με επιλογή υβριδίων προσαρμοσμένων στο ελληνικό κλίμα. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε συντάξει και ενσωματώσει τις αυστηρότερες προδιαγραφές στα ελληνικά γήπεδα και σε συνεργασία με ΠΑΕ και εργολάβους έχουμε πετύχει ένα αξιοπρόσεκτο αποτέλεσμα, συνολικά σε όλα τα γήπεδα αναβαθμίζοντας την ποιότητα του πρωταθλήματος.

Τόσο οι ΠΑΕ όσο και οι Έλληνες εργολάβοι και groundsmen σε πολύ δύσκολες συνθήκες έχουν πετύχει πολλά, πολύ περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς σε σχέση με τις οικονομικές δυνατότητες του πρωταθλήματος. (Δεν θα ερχεται εδώ στην πατρίδα μας ο καθένας,έστω και κορυφαίος ποδοσφαιριστής, να προσβάλει εμάς και την Εθνική Ελλάδας χωρίς απάντηση)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.