Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραδοχή από τον ατζέντη του Τονάλι - «Είναι εθισμένος στο στοίχημα»

Παραδοχή από τον ατζέντη του Τονάλι - «Είναι εθισμένος στο στοίχημα»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/10/2023 21:54
Ο ατζέντης του Σάντρο Τονάλι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τον εθισμό του πελάτη του στον τζόγο, την ώρα που πλησιάζει η ώρα να παρουσιαστεί στην εισαγγελία και να διαπραγματευτεί την ποινή του.

Ο άσος της Νιούκαστλ κατηγορείται για συμμετοχή σε σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού, μαζί με τους Νικολό Τζανιόλο και Νικολό Φατζόλι, ο οποίος σήμερα τιμωρήθηκε με 7 μήνες αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Ο εκπρόσωπος του Τονάλι, Τζουζέπε Ρίσο ανέφερε σχετικά: «Ελπίζω αυτό το θέμα με τον εθισμό στο στοίχημα να βοηθήσει τον Τονάλι να σώσει τη ζωή του, όπως και άλλων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ο Σάντρο κατάλαβε ότι πρέπει να εστιάσει στο ζήτημα και να αντιμετωπίσει τον εθισμό με το στοίχημα με μια δυνατή, αποφασισμένη προσέγγιση» τόνισε ο Ιταλός ατζέντης και πρόσθεσε:

«Υποφέρει από εθισμό με το στοίχημα. Παλεύει για να το ξεπεράσει και είμαι σίγουρος ότι θα βγει νικητής. Είναι λυπημένος, ακόμα σε σοκ. Θα ήθελα πάντως να ευχαριστήσω την Νιούκαστλ για την υποστήριξη στον Τονάλι. Προπονείται κανονικά και θα μπορούσε να παίξει το Σάββατο»
.

Τη στήριξή του στον παίκτη, δηλώνοντας πως χρειάζεται πρωτίστως βοήθεια, εξέφρασε πριν από μερικές ημέρες και ο πρώην συμπαίκτης του στη Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.